Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Macrona Tokat - Cubdadriumrjqm - Drome'a resmi ziyarette bulunan fransa liderine, bir erkek tokat attı ve o anlar sosyal medyada yayınlandı.

Macrona Tokat - Cubdadriumrjqm - Drome'a resmi ziyarette bulunan fransa liderine, bir erkek tokat attı ve o anlar sosyal medyada yayınlandı.. Tokatlama anına ilişkin görüntülerde, tokat atan kişiye korumalar. Fransa cumhurbaşkanı emmanuel macron, drome bölgesini ziyaretinde bir kişi tarafından tokatlandı. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı. Sol eliyle tuttu sağ eliyle şrak diye tokat attı. Kimliği belirlenemeyen bir şahıs tarafından tokat atılan macron'un korumaları duruma derhal müdahale ederken yetkililer fransa cumhurbaşkanı emmanuel macron, katıldığı bir etkinlikte saldırıya uğradı.

Yakın korumalar macron'u uzaklaştırırken, saldırgan ve bir kişi. Fransa cumhurbaşkanı emmanuel macron, drome bölgesini ziyaretinde bir kişi tarafından tokatlandı. O saldırganın avrupa tarihi dövüş sanatları hema. Drome'a resmi ziyarette bulunan fransa liderine, bir erkek tokat attı ve o anlar sosyal medyada yayınlandı. Fransa cumhurbaşkanı macron, seçim kampanyası için gerçekleştirdiği bir ziyaret esnasında saldırıya uğradı.

Fransiz Milletvekilinden Macron Yonetimine Tokat Gibi Yanit Laiklik Muslumanlara Nefretini Kusmak Icin Bahane Degil Son Dakika Guncel Haberler
Fransiz Milletvekilinden Macron Yonetimine Tokat Gibi Yanit Laiklik Muslumanlara Nefretini Kusmak Icin Bahane Degil Son Dakika Guncel Haberler from i4.hurimg.com
Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı. Fransa cumhurbaşkanı macron'a tokat fransa cumhurbaşkanı macron, drome'da katıldığı bir etkinlikte saldırıya uğradı. Fransa cumhurbaşkanı emmanuel macron, drome bölgesini ziyaretinde bir kişi tarafından tokatlandı. Fransa cumhurbaşkanı macron, drome bölgesini ziyaretinde, slogan atan bir kişi tarafından tokat yedi. Fransa cumhurbaşkanı macron, seçim kampanyası için korumaları eşliğinde yürüyen emmanuel macron, selamlaşmak için kendisini bekleyenlerin yanına. Fransa cumhurbaşkanı emmanuel macron, drome bölgesini ziyaretinde bir kişi tarafının. Kimliği belirlenemeyen bir saldırgan macron'a tokat attı. Drome'a resmi ziyarette bulunan fransa liderine, bir erkek tokat attı ve o anlar sosyal medyada yayınlandı.

Fransa cumhurbaşkanı emmanuel macron, katıldığı bir etkinlik sırasında saldırıya uğradı.

Fransa cumhurbaşkanı macron, ülkesinin drome bölgesini ziyareti esnasında kalabalıkta bulunan bir kişi tarafındn ani bir hareketle tokatlanmıştı. Fransa cumhurbaşkanı macron, drome bölgesini ziyaretinde, slogan atan bir kişi tarafından tokat yedi. Fransa cumhurbaşkanı macron saldırıya uğradı. Fransa cumhurbaşkanı emmanuel macron, katıldığı bir etkinlik sırasında saldırıya uğradı. Tokatlama anına ilişkin görüntülerde, tokat atan kişiye korumalar. Fransa cumhurbaşkanı macron, seçim kampanyası için gerçekleştirdiği bir ziyaret esnasında saldırıya uğradı. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı. Fransa cumhurbaşkanı emmanuel macron, drome bölgesini ziyaretinde bir kişi tarafından tokatlandı. Drome'a resmi ziyarette bulunan fransa liderine, bir erkek tokat attı ve o anlar sosyal medyada yayınlandı. Fransa cumhurbaşkanı emmanuel macron, güneydoğu fransa gezisi sırasında bir kişi tarafından tokatlandı. Kimliği belirlenemeyen bir şahıs tarafından tokat atılan macron'un korumaları duruma derhal müdahale ederken yetkililer fransa cumhurbaşkanı emmanuel macron, katıldığı bir etkinlikte saldırıya uğradı. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı. Saldırgan, macron'a tokat atarken 11'inci veya 12'nci yüzyıllarda fransız krallarının savaşlarda kullandığı nara olarak kalabalıktan bir kişi bir eliyle kolunu tuttuğu macron'a diğer eliyle tokat atmıştı.

Yakın korumalar macron'u uzaklaştırırken, saldırgan ve bir kişi. Fransa cumhurbaşkanı macron, ülkesinin drome bölgesini ziyareti esnasında kalabalıkta bulunan bir kişi tarafındn ani bir hareketle tokatlanmıştı. Sol eliyle tuttu sağ eliyle şrak diye tokat attı. Fransa cumhurbaşkanı macron, drome bölgesini ziyaretinde, slogan atan bir kişi tarafından tokat yedi. Drome'a resmi ziyarette bulunan fransa liderine, bir erkek tokat attı ve o anlar sosyal medyada yayınlandı.

4qi4o5rfd6hdzm
4qi4o5rfd6hdzm from iasbh.tmgrup.com.tr
Söz konusu kişinin macron'a tokat attığı an saniye saniye çevredeki kameralar tarafından kayıt altına alındı. O saldırganın avrupa tarihi dövüş sanatları hema. Drome'a resmi ziyarette bulunan fransa liderine, bir erkek tokat attı ve o anlar sosyal medyada yayınlandı. Saldırgan, macron'a tokat atarken 11'inci veya 12'nci yüzyıllarda fransız krallarının savaşlarda kullandığı nara olarak kalabalıktan bir kişi bir eliyle kolunu tuttuğu macron'a diğer eliyle tokat atmıştı. Saldırgan, macron'a tokat atarken 11'inci veya 12'nci yüzyıllarda fransız krallarının savaşlarda kullandığı nara olarak kalabalıktan bir kişi bir eliyle kolunu tuttuğu macron'a diğer eliyle tokat atmıştı. Fransa cumhurbaşkanı macron, uğradığı tokatlı saldırıya ilişkin, eylemlerde ve söylemlerde şiddet ve nefret olmamalı, aksi takdirde demokrasinin kendisi tehdit haline gelir dedi. Fransa cumhurbaşkanı macron, drome bölgesini ziyareti sırasında bir kişinin saldırısına uğradı. Fransa cumhurbaşkanı emmanuel macron, katıldığı bir etkinlik sırasında saldırıya uğradı.

Tokatlama anına ilişkin görüntülerde, tokat atan kişiye korumalar.

Saldırgan, macron'a tokat atarken 11'inci veya 12'nci yüzyıllarda fransız krallarının savaşlarda kullandığı nara olarak kalabalıktan bir kişi bir eliyle kolunu tuttuğu macron'a diğer eliyle tokat atmıştı. Drome'a resmi ziyarette bulunan fransa liderine, bir erkek tokat attı ve o anlar sosyal medyada yayınlandı. Sol eliyle tuttu sağ eliyle şrak diye tokat attı. Fransa cumhurbaşkanı emmanuel macron'a, drome bölgesini ziyaretinde bir kişi tokat attı. Drome'a resmi ziyarette bulunan fransa liderine, bir erkek tokat attı ve o anlar sosyal medyada yayınlandı. Saldırgan, macron'a tokat atarken 11'inci veya 12'nci yüzyıllarda fransız krallarının savaşlarda kullandığı nara olarak kalabalıktan bir kişi bir eliyle kolunu tuttuğu macron'a diğer eliyle tokat atmıştı. Kimliği belirlenemeyen bir saldırgan macron'a tokat attı. Fransa cumhurbaşkanı macron, drome bölgesini ziyaretinde, slogan atan bir kişi tarafından tokat yedi. Saldırgan, macron'a tokat atarken 11'inci veya 12'nci yüzyıllarda fransız krallarının savaşlarda kullandığı nara olarak kalabalıktan bir kişi bir eliyle kolunu tuttuğu macron'a diğer eliyle tokat atmıştı. Fransa cumhurbaşkanı macron saldırıya uğradı. Fransa cumhurbaşkanı emmanuel macron, katıldığı bir etkinlik sırasında saldırıya uğradı. Drome'a resmi ziyarette bulunan fransa liderine, bir erkek tokat attı ve o anlar sosyal medyada yayınlandı. Macron yeşil tişörtlü, gözlüklü ve yüz maskeli bir kişiyi selamlamak için elini uzattı.

Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı. Söz konusu kişinin macron'a tokat attığı an saniye saniye çevredeki kameralar tarafından kayıt altına alındı. Fransa cumhurbaşkanı macron, drome bölgesini ziyaretinde, slogan atan bir kişi tarafından tokatlandı. Fransa cumhurbaşkanı emmanuel macron, güneydoğu fransa gezisi sırasında bir kişi tarafından tokatlandı. Fransa cumhurbaşkanı macron, drome bölgesini ziyareti sırasında bir kişinin saldırısına uğradı.

Macron A Tokat Gibi Sozler Turkiye Ye Turk Savunma Sanayi Facebook
Macron A Tokat Gibi Sozler Turkiye Ye Turk Savunma Sanayi Facebook from lookaside.fbsbx.com
Macron yeşil tişörtlü, gözlüklü ve yüz maskeli bir kişiyi selamlamak için elini uzattı. Macron, drome'da ziyaret ettiği bir etkinlikte bir kişinin tokatlı saldırısına uğradı. Fransa cumhurbaşkanı macron, drome bölgesini ziyaretinde, slogan atan bir kişi tarafından tokatlandı. Sol eliyle tuttu sağ eliyle şrak diye tokat attı. Fransa cumhurbaşkanı macron saldırıya uğradı. Güvenlik görevlileri bu kişiye hemen müdahale edip macron'u da olay yerinden uzaklaştırdı. Saldırgan, macron'a tokat atarken 11'inci veya 12'nci yüzyıllarda fransız krallarının savaşlarda kullandığı nara olarak kalabalıktan bir kişi bir eliyle kolunu tuttuğu macron'a diğer eliyle tokat atmıştı. Protestocunun tokat atmadan önce 'kahrolsun macron yönetimi' (a bas la macronie) diye bağırdığı duyuldu.

Saldırgan, macron'a tokat atarken 11'inci veya 12'nci yüzyıllarda fransız krallarının savaşlarda kullandığı nara olarak kalabalıktan bir kişi bir eliyle kolunu tuttuğu macron'a diğer eliyle tokat atmıştı.

Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı. Fransa cumhurbaşkanı macron, uğradığı tokatlı saldırıya ilişkin, eylemlerde ve söylemlerde şiddet ve nefret olmamalı, aksi takdirde demokrasinin kendisi tehdit haline gelir dedi. Fransa cumhurbaşkanı macron, drome bölgesini ziyareti sırasında bir kişinin saldırısına uğradı. Yakın korumalar macron'u uzaklaştırırken, saldırgan ve bir kişi. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı. Macron yeşil tişörtlü, gözlüklü ve yüz maskeli bir kişiyi selamlamak için elini uzattı. Fransa cumhurbaşkanı macron, seçim kampanyası için gerçekleştirdiği bir ziyaret esnasında saldırıya uğradı. O saldırganın avrupa tarihi dövüş sanatları hema. Fransa cumhurbaşkanı macron saldırıya uğradı. Fransa cumhurbaşkanı macron, drome bölgesini ziyaretinde, slogan atan bir kişi tarafından tokatlandı. Saldırgan, macron'a tokat atarken 11'inci veya 12'nci yüzyıllarda fransız krallarının savaşlarda kullandığı nara olarak kalabalıktan bir kişi bir eliyle kolunu tuttuğu macron'a diğer eliyle tokat atmıştı. Fransa cumhurbaşkanı emmanuel macron'a, drome bölgesini ziyaretinde bir kişi tokat attı. Fransa cumhurbaşkanı emmanuel macron, drome bölgesini ziyaretinde bir kişi tarafının.

O saldırganın avrupa tarihi dövüş sanatları hema macron. Saldırgan, macron'a tokat atarken 11'inci veya 12'nci yüzyıllarda fransız krallarının savaşlarda kullandığı nara olarak kalabalıktan bir kişi bir eliyle kolunu tuttuğu macron'a diğer eliyle tokat atmıştı.